Header onze diensten 1905 x 429 Header hospitality services 1905 x 429 Header object beveiliging 2 1905 x 429 Header gezondheidzorg 1905 x 429 Header poortwachter 1905 x 429 Header Evenementen 1905 x 429 Header portiers en receptie 1905 x 429

Storm security groeit nog steeds door en heeft daarom nog steeds behoefte aan goede beveiligers en zorgbegeleiders. Heb jij de juiste motivatie en papieren, aarzel dan niet om contact op te nemen. Kijk op onze vacaturepagina en misschien zien wij elkaar snel.

verder

Vanaf mei 2015 zit Storm security in haar nieuwe kantoorpand aan de Mon Plaisir 65 in Etten-Leur (ind. terrein Vosdonk) Naast een enorme private parkeerplaats staan er twee kantoren, een vergaderruimte en trainingsruimte tot onze beschikking. Dit geeft ons nog meer flexibiliteit om uit te breiden en om ons personeel te trainen.

verder

 

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment onder de juiste voorwaarden. Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner op veiligheid.

verder

 

Storm Security is de Preferred Supplier voor AHOLD in Zuid-Holland,Brabant en Utrecht. Onze beveiligers verzorgen dagelijks voor tientallen Albert Heijn filialen de beveiligingswerkzaamheden en geven het personeel zo een veilige werkomgeving en creëren voor de bezoekers een prettige winkelervaring.

Lees verder


Check onze Facebookpagina en like.