Alarm opvolging

Alarm opvolging

U staat er niet op te wachten dat onbevoegden uw pand of terrein betreden, maar als dit toch gebeurd dan is een adequate en snelle opvolging prettig. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van een razendsnelle opvolging bij een (alarm) melding

Voordelen van vakkundige alarm opvolging

Alarm opvolging vormt vaak het sluitstuk van uw beveiligingsplan. Organisatorisch,veiligheids- en kostentechnisch, is het niet altijd mogelijk om personeel bereid te vinden om 24/7 klaar te staan, laat staan wanneer u het 4 ogen principe wil toepassen. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Dit is al een prettige gedachte voor uw personeel en uzelf. Onze alarm opvolging bestaat onder andere uit:

  • Reageren op inbraak alarmen;
    Onze surveillant zorgt ervoor dat hij binnen de afgesproken responsetijd bij uw pand aanwezig is. Hij voert eerst een controle van de buitenste ring uit, wanneer hier geen zichtbare braaksporen zichtbaar zijn betreed hij het terrein/ pand om de oorzaak van de inbraak melding te achterhalen. Bij zichtbare sporen van braak wordt de meldkamer geinformeerd die vervolgens de politie en een sleutelhouder waarschuwen. Onze surveillant zorgt ervoor dat de politie toegang heeft tot uw pand en deze veilig kan stellen. Mocht er geen sleutelhouder bereikbaar zijn en er dienen tijdelijk afdichtingswerkzaamheden uitgevoerd te worden dan kan deze een glaszetter waarschuwen.
  • Reageren op Brand alarmen;
    Soms is het noodzakelijk dat een brandmelding eerst geverifieerd wordt voordat de PAC (Particuliere Alarm Centrale), de brandweer mag waarschuwen. Onze surveillant zal poolshoogte nemen en eventuele maatregelen nemen zoals inzet kleine blusmiddelen of opschalen naar de hulpdiensten.
  • Reageren op sabotage of technische meldingen.
    Onze surveillant kan via uw PAC aangestuurd worden om bepaalde installaties te controleren (conform uw verwachtingen), of om te verifieren of een sabotage alarm geen voorbode is van een poging inbraak of overval. Wij ontzorgen u graag.


Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor alarm opvolging op maat?

Dienstverlening van Storm Security

Alarm opvolging is sinds 2001 een specialiteit van Storm Security , voor een aantal grote klanten en winkelketens verzorgen wij al jaren de alarmopvolging binnen ons werkgebied. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een prettige nachtrust voor uzelf en uw personeel met de alarm opvolging van Storm Security.

Storm Security logo
Storm Security

Direct contact opnemen

storm intro tekst

Storm Security

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden.

Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner op veiligheid.

Onze diensten Contact opnemen

 

Storm Security logo
Storm Security

Onze partners

Edge Logo website Storm

Edge Solutions

uw-zorgbegeleider

Uw zorgbegeleider

stormdogs

Personal protection dogs

Tekst kreet ketenpartner

Storm Security - uw ketenpartners

Storm Security logo
Storm Security

Copyright © 1990 - 2022 Storm Security | Alle rechten voorbehouden | Privacyrichtlijnen | Cookieverklaring

merken
Storm Security logo
Storm Security