Uw ketenparter in veiligheid

Consultancy

Ieder bedrijf is uniek. Het is als organisatie dan ook belangrijk om te kiezen voor beveiligingsmaatregelen die zijn afgestemd op uw bedrijfssituatie.

Advies op maat

Ieder bedrijf is uniek. Het is als organisatie dan ook belangrijk om te kiezen voor beveiligingsmaatregelen die zijn afgestemd op uw bedrijfssituatie. Voordat een bedrijf kiest voor bepaalde beveiligingsmaatregelen is het vooral belangrijk om te weten wat de primaire risico’s zijn en hoe u deze risico’s zo effectief en efficiënt mogelijk af kunt dekken. De consultants van Storm Security beschikken over jarenlange ervaring als veiligheidsadviseur. Door onze expertise op het gebied van veiligheid brengen wij uw interne en externe bedrijfsspecifieke veiligheidsrisico’s nauwkeurig en efficiënt in beeld. Op basis van een uitgebreide veiligheidsaudit, welke bestaat uit een risico-inventarisatie, risico-analyse en risico-evaluatie, kunnen wij u voorzien van een doeltreffend advies welke geheel is afgestemd op uw bedrijfssituatie. Een goed advies vraagt natuurlijk om een goede opvolging. Om te kijken of de beveiligingsmaatregelen in de praktijk ook daadwerkelijk het gewenste effect hebben gehad zullen wij uw beveiligingsmaatregelen desgewenst voor u toetsen om de uitkomsten vervolgens samen met u te evalueren en deze, daar waar nodig, bij stellen.

Beveiligers gezocht!

Bij Storm Security zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde en ervaren collega’s.
Kom jij ons ons team versterken?

Erkend beveiligingsbedrijf

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden.

Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner in veiligheid.

Onze klanten

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!