Uw ketenparter in veiligheid

Poortwachter

E is een dunne scheidlijn tussen veiligheidsbeleving en gastvrijheid. De maatschappij lijkt te verharden en voor sommige instellingen is het prettig om reeds toezicht te plaatsen bij de toegangspoort.

Poortwachter

Onze poortwachters kunnen goed inschatten welke bezoekers op het complex horen en welke even aangesproken moeten worden. Dit kan door poortwachters in te zetten die fungeren als gastheer- vrouw maar toch doortastend genoeg zijn om gevaar tegen te gaan. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van vakkundige poortwachters.

Voordelen van onze poortwachters

Poortwachters zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes. Poortwachters zijn ideaal voor scholen, sportparken, kleinschalig besloten evenementen en besloten feesten. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor poortwachters op maat?

Professioneel en getraind

Praktijk en theorie liggen soms mijlenver uit elkaar. Maar soms is het wel prettig om uw medewerkers te trainen voor situaties waarvan iedereen hoopt dat zij nooit voor gaan komen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van diverse (veiligheid)trainingen. Daarnaast komen onze trainers uit de praktijk en hebben zij allemaal …

Meetbaar en inzichtelijk

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de electronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangsystemen. Storm Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met …

Poortwachters van Storm Security

Poortwachters zijn een specialiteit binnen Storm Security, voor een aantal grote klanten verzorgen wij al jaren de poortwachters. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de poortwachters van Storm Security.

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!