Uw ketenparter in veiligheid

Zorg beveiliging

Het open karakter van zorginstellingen levert uitdagingen op, met name op het vlak van veiligheid en beveiliging. Er is continue een grote stroming van bezoekers, personeel en patiënten/cliënten, ieder met hun eigen agenda. Daardoor krijg je een unieke dynamiek. Zorgbeveiliging is niet hetzelfde als reguliere beveiliging. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van vakkundige zorgbeveiligers.

Voordelen van onze vakkundige zorgbeveiligers

Zorgbeveiligers zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op diefstal of agressie in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor Zorg beveiliging op maat?

Professioneel en getraind

Praktijk en theorie liggen soms mijlenver uit elkaar. Maar soms is het wel prettig om uw medewerkers te trainen voor situaties waarvan iedereen hoopt dat zij nooit voor gaan komen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van diverse (veiligheid)trainingen. Daarnaast komen onze trainers uit de praktijk en hebben zij allemaal …

Meetbaar en inzichtelijk

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de electronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangsystemen. Storm Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met …

Zorg beveiliging van Storm Security

Zorgbeveiliging is een specialisatie binnen Storm Security , voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbeveiligers. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de zorgbeveiligers van Storm Security.

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!