Uw ketenparter in veiligheid

Evenementen beveiliging

Bij evenementen, of deze nu groot of kleinschalig zijn, is het van belang dat het beveiligingsplan goed geregeld is. Waar veel uitbundige feestgangers of bezoekers samenkomen ontstaan er per definitie veiligheidsrisico’s.

Evenementen beveiliging

Deze risico’s kunnen ontstaan in de toestroom van de bezoekers zoals verkeersopstoppingen, parkeer problematiek, sturen van toegangsstromen en kassa en toegangscontrole. Maar eenmaal binnen kunnen de risico’s bestaan uit overlast, openbare dronkenschap, ongewenste intimiteiten, drugsgebruik en verhandeling, diefstal, berovingen, overval, vechtpartijen en nog veel meer. Dan moet de communicatie tussen de organisatie, beveiliging, EHBO, Politie, Brandweer, gemeente, barmanager, locatie manager, technische dienst etc. soepel verlopen. De evenementen beveiliger, met name de coördinator, is daarmee vaak de spin in het gehele web. Wij zorgen ervoor dat de aansturing goed verloopt en dat de juiste actiepatronen aangestuurd worden. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van professionele evenementen beveiligers.

Voordelen van onze evenementen beveiligers

Storm beveiligers krijgen alle ondersteuning om hun werk goed en zo veilig mogelijk uit te voeren. Storm beveiligers zijn het kapitaal van de onderneming en daar zijn wij trots op.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor Evenementen beveiliging op maat?

Professioneel en getraind

Praktijk en theorie liggen soms mijlenver uit elkaar. Maar soms is het wel prettig om uw medewerkers te trainen voor situaties waarvan iedereen hoopt dat zij nooit voor gaan komen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van diverse (veiligheid)trainingen. Daarnaast komen onze trainers uit de praktijk en hebben zij allemaal …

Meetbaar en inzichtelijk

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de electronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangsystemen. Storm Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met …

Evenementen beveiliging van Storm Security

Evenementen Beveiliging is een van de specialiteiten binnen Storm Security, voor een aantal grote en kleine klanten verzorgen wij al jaren de evenementen. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uw bezoekers, uzelf en uw personeel met de evenementen beveiligers van Storm Security.

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!