Uw ketenparter in veiligheid

Hondenbrigade

In sommige situaties zijn extra preventieve maatregelen gewenst. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan muziek- en sportevenementen, bouwprojecten en mobiele surveillance diensten.

Hondenbrigade

Maar ook drugs- wapendetectie binnen bijvoorbeeld gesloten instellingen kunnen wij verzorgen. Voor dergelijke situaties beschikt Storm Security over goed getrainde diensthonden. Onze diensthonden worden ingezet als vaste combinatie met een gecertificeerde gecertificeerde beveiliger. Storm Security beschikt over eigen trainingsfaciliteiten om de vaardigheden van onze diensthonden op het hoogste niveau te houden. Al onze diensthonden zijn KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd en worden één keer in de twee jaar opnieuw gekeurd. Naast de preventieve werking van onze diensthonden, kunnen zij u in bepaalde situaties ook een kostenbesparing opleveren. Door het inzetten van een hondengeleider heeft u aanzienlijk minder mankracht nodig voor bijvoorbeeld het beteugelen en onder controle houden van grote mensenmassa’s en potentiële orderverstoorders. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van vakkundige hondengeleiders.

Voordelen van vakkundige hondengeleiders

Hondengeleiders zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op diefstal of agressie in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor hondengeleiding op maat?

Professioneel en getraind

Praktijk en theorie liggen soms mijlenver uit elkaar. Maar soms is het wel prettig om uw medewerkers te trainen voor situaties waarvan iedereen hoopt dat zij nooit voor gaan komen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van diverse (veiligheid)trainingen. Daarnaast komen onze trainers uit de praktijk en hebben zij allemaal …

Meetbaar en inzichtelijk

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de electronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangsystemen. Storm Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met …

Hondenbrigade van Storm Security

Hondengeleiding is een specialisatie binnen Storm Security. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de hondengeleiders van Storm Security.

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!