Uw ketenparter in veiligheid

Winkel surveillance

Het is een feit dat steeds meer bezoekers én personeel een winkel als onveilig gaan beschouwen. Dit is een probleem dat voornamelijk voorkomt in de grote steden bij bekende winkels of winkelketens. Maar er is zeker een oplossing voor deze ongewenste situatie. Door winkelsurveillance in te zetten van Storm Security creëer je al snel een prettige, maar vooral veilige winkelomgeving.

Specialisten

De winkelsurveillance specialisten van Storm Security staan niet alleen garant voor het voorkomen van derving, overlast, vernielig en winkeldiefstal. Zij zorgen namelijk ook voor de representativiteit van de winkel(keten). Onze winkelsurveillance staat namelijk bekend om gastheerschap, klantvriendelijkheid en het coachen van het huidige winkelpersoneel. Al onze winkel surveillanten zijn gediplomeerd, representatief, behulpzaam en hebben als hoofddoel het garanderen van een aangename en veilige winkelomgeving.

Daarnaast brengen onze winkelsurveillanten uw personeel op de hoogte van de preventie mogelijkheden. Zo kan uw personeel ook signalen en kenmerken herkennen van mogelijke winkeldiefstallen en andere vormen van derving. Hiermee ontstaat een actieve houding en samenwerking die bijdraagt aan een goede omzet voor uw winkel. Goede winkelsurveillance is zeker essentieel!

Voordelen van vakkundige winkelsurveillance

Naast het creëren van een veilige winkelomgeving zijn er nog een aantal voordelen dat een goede winkelsurveillance met zich meebrengt. De veilige omgeving is al prettig voor uw klanten, personeel en uzelf. Maar onze winkelsurveillanten zorgen ook voor:

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor winkelsurveillance op maat?

Professioneel en getraind

Praktijk en theorie liggen soms mijlenver uit elkaar. Maar soms is het wel prettig om uw medewerkers te trainen voor situaties waarvan iedereen hoopt dat zij nooit voor gaan komen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van diverse (veiligheid)trainingen. Daarnaast komen onze trainers uit de praktijk en hebben zij allemaal …

Meetbaar en inzichtelijk

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de electronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangsystemen. Storm Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met …

Winkelsurveillance van Storm Security

Winkelsurveillance is sinds 2001 dé specialiteit van Storm Security, voor een aantal grote klanten en winkelketens hoofdzakelijk in de grote steden. We bieden dan ook tal van mogelijkheden om diefstal en criminaliteit in winkels zo efficiënt mogelijk aan te pakken. We zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw winkelketen optimaal rendement kunnen behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilige winkel voor uw klanten en personeel met de winkelsurveillance van Storm Security.

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!