Uw ketenparter in veiligheid

Mobiele surveillance

U staat er niet op te wachten dat onbevoegden uw pand of terrein betreden. Met de inzet van onze regionaal opererende mobiele surveillance, bent u verzekerd van een razendsnelle opvolging bij een (alarm) melding.

Voordelen van vakkundige mobiele surveillance

Een mobiele surveillance vormt vaak het sluitstuk van uw beveiligingsplan. Organisatorisch, en veiligheidstechnisch, is het niet altijd mogelijk om personeel bereid te vinden om uw pand in de ochtend te openen, laat staan wanneer u het 4 ogen principe wil toepassen. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Dit is al een prettige gedachte voor uw personeel en uzelf. Onze mobiele surveillancewerkzaamheden bestaan onder andere uit:

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor mobiele surveillance op maat?

Professioneel en getraind

Praktijk en theorie liggen soms mijlenver uit elkaar. Maar soms is het wel prettig om uw medewerkers te trainen voor situaties waarvan iedereen hoopt dat zij nooit voor gaan komen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van diverse (veiligheid)trainingen. Daarnaast komen onze trainers uit de praktijk en hebben zij allemaal …

Meetbaar en inzichtelijk

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de electronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangsystemen. Storm Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met …

Dienstverlening van Storm Security

Mobiele surveillance is sinds 2001 een specialiteit van Storm Security, voor een aantal grote klanten en winkelketens verzorgen wij al jaren de alarmopvolging binnen ons werkgebied. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een prettige nachtrust voor uzelf en uw personeel met de mobiele surveillance van Storm Security.

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!