Uw ketenparter in veiligheid

Hospitality services

E is een dunne scheidlijn tussen veiligheidsbeleving en gastvrijheid. U wilt uw pand veilig maken tegen gevaren van buitenaf, en ook van binnenuit.

Hospitality services

Maar u zit er niet op te wachten dat uw klanten het gevoel krijgen bij een gevangenis op bezoek te zijn. Dit kan door Storm medewerkers in te zetten die fungeren als gastheer- vrouw maar toch doortastend genoeg zijn om gevaar tegen te gaan. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van klantgerichte medewerkers.

Voordelen van onze hospitality services

Onze medewerkers zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes en is het van belang dat uw bezoekers zich welkom voelen. Maar naast de welkome bezoekers hebben organisaties ook te maken met onwelkome bezoekers met het risico op inbraak en diefstal in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor hospitality services op maat?

Professioneel en getraind

Praktijk en theorie liggen soms mijlenver uit elkaar. Maar soms is het wel prettig om uw medewerkers te trainen voor situaties waarvan iedereen hoopt dat zij nooit voor gaan komen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van diverse (veiligheid)trainingen. Daarnaast komen onze trainers uit de praktijk en hebben zij allemaal …

Meetbaar en inzichtelijk

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de electronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangsystemen. Storm Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met …

Hospitality Services van Storm Security

Hospitality is een speerpunt binnen Storm Security, wij zijn ervan overtuigd dat deze mindset de toegevoegde waarde is die onze opdrachtgevers zoeken. Wij zijn ook een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de medewerkers van Storm Security.

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!