Uw ketenparter in veiligheid

Trainingen

De veiligheidsbranche is continue onderheving aan veranderingen. Sociaal, maatschappelijk maar ook technisch en emotioneel. Voorheen lag de nadruk op het leveren van een grote beveiliger die afwijkende situaties wel even fysiek zou oplossen.

Trainingen

Die aanpak is nooit onderdeel geweest van onze bedrijfsfilosofie, in de verbinding gaan en rustig een situatie de-escaleren geeft een beter rendement. Ook het feit dat eventuele disproportionele inzetten, door omstanders gefilmd en online geplaatst, kan zorgen voor imgaoschade bij de opdrachtgever is in onze kernwaarde verankerd. Daarom zijn wij ook de preferred suplier van een aantal grote oranisaties die afhankelijk zijn van een positief imago. Omdat Storm Security nog steeds forse groei doorgaat moeten alle medewerkers, oud en jong gedienden, periodiek getraind worden. Bij indienst treding krijgen zij de algemene trainingen. Bij functiewijzigingen ontvangen zij specifieke trainingen en daarnaast doorlopen zij nog de herhalingstrainingen. Dit is dermate intensief dat Storm Security gebruik maakt van een vaste Register Docent Gevaarsbeheersing die alle trainingen verzorgd en actueel houdt. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van getrainde medewerkers.

Voordelen van getraind personeel

Doordat onze medewerkers getraind worden zullen zij uniform optreden. Er zitten minimale verschillen in de functioneringsniveaus tussen de verschillende medewerkers. Waar worden onze medewerkers dan daadwerkelijk op getraind;

Storm beveiligers krijgen alle ondersteuning om hun werk goed en zo veilig mogelijk uit te voeren. Storm beveiligers zijn het kapitaal van de onderneming en daar zijn wij trots op.

Trainen personeel opdrachtgevers

Het is ook mogelijk om uw personeel door ons op te laten leiden. Op deze wijze voldoet u aan de richtlijnen van de inspectiediensten omtrent de veilige werkomgeving en sluiten alle protocollen naadloos op elkaar aan. Op deze wijze ontstaat er een cohesie tussen intern en extern personeel.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor dienstverlening op maat?

Professioneel en getraind

Praktijk en theorie liggen soms mijlenver uit elkaar. Maar soms is het wel prettig om uw medewerkers te trainen voor situaties waarvan iedereen hoopt dat zij nooit voor gaan komen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitvoeren van diverse (veiligheid)trainingen. Daarnaast komen onze trainers uit de praktijk en hebben zij allemaal …

Meetbaar en inzichtelijk

De beveiligingsbranche staat al jaren redelijk stil op het vlak van doorontwikkeling. De service en het kennisniveau is al jaren gelijk en alleen de electronica divisie maakt vooruitgang met HD camera’s en toegangsystemen. Storm Security, als leverancier van manbeveiliging en adviseringspartner, heeft een samenwerking gezocht met …

Kwaliteit van Storm Security

Professionaliteit is een speerpunt binnen Storm Security, wij zijn ervan overtuigd dat deze mindset de toegevoegde waarde is die onze opdrachtgevers zoeken. Wij zijn ook een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de medewerkers van Storm Security.

Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!