Uw ketenparter in veiligheid

Werken bij Storm

Altijd al willen werken als beveiliger binnen een gedreven team? ZZP, Stage, Fulltime of Parttime, alles is bij ons bespreekbaar. Solliciteer vandaag nog, niet denken maar doen!

Collega’s gezocht

Voor onze opdrachtgevers zijn wij dan ook op zoek naar echte gastheren die een bijdrage willen leveren aan het totale (be)veiligheidsbeleid. Als beveiliger ben je belast met het preventief toezicht houden en repressief op te treden, je fungeert als aanspreekpunt voor de bezoekers en natuurlijk treed je als beveiliger kordaat en professioneel op wanneer er zich een onverwachte of bedreigende situatie voordoet. Als beveiliger ben jij dan ook het visitekaartje van ons bedrijf en die van de opdrachtgever!

Wij bieden:

Openstaande vacatures

Alarm opvolging vormt vaak het sluitstuk van uw beveiligingsplan. Organisatorisch, veiligheids- en kostentechnisch, is het niet altijd mogelijk om personeel bereid te vinden om 24/7 klaar te staan, laat staan wanneer u het 4 ogen principe wil toepassen. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Dit is al een prettige gedachte voor uw personeel en uzelf. Onze alarm opvolging bestaat onder andere uit:

Amsterdam

Alkmaar

Arnhem

Breda

Den Haag

Deventer

S'-Hertogenbosch

Enschede

Eindhoven

Helmond

Heerlen

Hellevoetsluis

Kerkrade

Maastricht

Maastricht

Nijmegen

Roermond

Rotterdam

Schiphol

Sittard

Tilburg

Utrecht