Evenementen

Evenementen Beveiliging

Bij evenementen, of deze nu groot of kleinschalig zijn, is het van belang dat het beveiligingsplan goed geregeld is. Waar veel uitbundige feestgangers of bezoekers samenkomen ontstaan er per definitie veiligheidsrisico's Deze risico's kunnen ontstaan in de toestroom van de bezoekers zoals verkeersopstoppingen, parkeer problematiek, sturen van toegangsstromen en kassa en toegangscontrole. Maar eenmaal binnen kunnen de risico's bestaan uit overlast, openbare dronkenschap, ongewenste intimiteiten, drugsgebruik en verhandeling, diefstal, berovingen, overval, vechtpartijen en nog veel meer.  Dan moet de communicatie tussen de organisatie, beveiliging, EHBO, Politie, Brandweer, gemeente, barmanager, locatie manager, technische dienst etc. soepel verlopen. De evenementen beveiliger, met name de coördinator, is daarmee vaak de spin in het gehele web. Wij zorgen ervoor dat de aansturing goed verloopt en dat de juiste actiepatronen aangestuurd worden. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van professionele evenementen beveiligers.

Voordelen van onze Evenementen Beveiligers

  • Getrainde Evenementen Beveiligers;
  • Ervaren evenementen beveiliging coördinatoren;
  • Een transparante organisatie met ruime ervaring in diverse evenementen beveiliging;
  • Proactieve beveiligers met repressieve kwaliteiten;
  • Doortastende evenementen beveiligers met een hospitality inslag;

Storm beveiligers krijgen alle ondersteuning om hun werk goed en zo veilig mogelijk uit te voeren. Storm beveiligers zijn het kapitaal van de onderneming en daar zijn wij trots op.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor Evenementen Beveiliging op maat?

Evenementen Beveiliging van Storm Security

Evenementen Beveiliging is een van de specialiteiten binnen Storm Security , voor een aantal grote en kleine klanten verzorgen wij al jaren de evenementen. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uw bezoekers, uzelf en uw personeel met de evenmenenten beveiligers van Storm Security.

Storm Security logo
Storm Security

Direct contact opnemen

storm intro tekst

Storm Security

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden.

Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner op veiligheid.

Onze diensten Contact opnemen

 

Storm Security logo
Storm Security

Onze partners

Edge Logo website Storm

Edge Solutions

uw-zorgbegeleider

Uw zorgbegeleider

stormdogs

Personal protection dogs

Tekst kreet ketenpartner

Storm Security - uw ketenpartners

Storm Security logo
Storm Security

Copyright © 1990 - 2022 Storm Security | Alle rechten voorbehouden | Privacyrichtlijnen | Cookieverklaring

merken
Storm Security logo
Storm Security