Honden brigade

Hondenbrigade

In sommige situaties zijn extra preventieve maatregelen gewenst. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan muziek- en sportevenementen, bouwprojecten en mobiele surveillance diensten. Maar ook drugs- wapendetectie binnen bijvoorbeeld gesloten instellingen kunnen wij verzorgen. Voor dergelijke situaties beschikt Storm Security over goed getrainde diensthonden. Onze diensthonden worden ingezet als vaste combinatie met een gecertificeerde beveiliger. Storm Security beschikt over eigen trainingsfaciliteiten om de vaardigheden van onze diensthonden op het hoogste niveau te houden. Al onze diensthonden zijn KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd en worden één keer in de twee jaar opnieuw gekeurd. Naast de preventieve werking van onze diensthonden, kunnen zij u in bepaalde situaties ook een kostenbesparing opleveren. Door het inzetten van een hondengeleider heeft u aanzienlijk minder mankracht nodig voor bijvoorbeeld het beteugelen en onder controle houden van grote mensenmassa’s en potentiele orderverstoorders. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van vakkundige hondengeleiders.

Voordelen van vakkundige hondengeleiders

hondengeleiders zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op diefstal of agressie in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  1. Diensthonden voor evenementen of opsproingsdoeleinden;
  2. Controle ronden lopen door en om het gehele pand met specifieke aandachtspunten;
  3. Interveniëren bij agressie gevallen;
  4. Onderdeel zijn van een first respondersteam;


Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor hondengeleiding op maat?

Hondenbrigade van Storm Security

Hondengeleiding is een specialisatie binnen Storm Security. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de hondengeleiders van Storm Security.

Storm Security logo
Storm Security

Direct contact opnemen

storm intro tekst

Storm Security

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden.

Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner op veiligheid.

Onze diensten Contact opnemen

 

Storm Security logo
Storm Security

Onze partners

Edge Logo website Storm

Edge Solutions

uw-zorgbegeleider

Uw zorgbegeleider

stormdogs

Personal protection dogs

Tekst kreet ketenpartner

Storm Security - uw ketenpartners

Storm Security logo
Storm Security

Copyright © 1990 - 2022 Storm Security | Alle rechten voorbehouden | Privacyrichtlijnen | Cookieverklaring

merken
Storm Security logo
Storm Security