Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

U staat er niet op te wachten dat onbevoegden uw pand of terrein betreden. Met de inzet van onze regionaal opererende mobiele surveillance, bent u verzekerd van een razendsnelle opvolging bij een (alarm) melding

Voordelen van vakkundige mobiele surveillance

Een mobiele surveillance vormt vaak het sluitstuk van uw beveiligingsplan. Organisatorisch, en veiligheidstechnisch, is het niet altijd mogelijk om personeel bereid te vinden om uw pand in de ochtend te openen, laat staan wanneer u het 4 ogen principe wil toepassen. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Dit is al een prettige gedachte voor uw personeel en uzelf. Onze mobiele surveillancewerkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het openen van uw pand;
    Onze surveillant zorgt ervoor dat uw pand tijdig wordt geopend en dat de verlichting en verwarming is ingeschakeld. Ook geschik als tweede man voor uw 4-ogen procedure. Uw personeel hoeft geen risico te lopen in de ochtend.
  • Een brand-/sluitronde;
    Onze surveillant zorgt ervoor dat uw pand goed en veilig wordt afgesloten en zorgt ervoor dat er niemand meer in uw pand achterblijft. Ramen en deuren worden gecontroleerd en de verlichting wordt uitgedaan. Alles conform uw wensen.
  • Preventief toezicht.
    Onze herkenbare surveillancewagen en beveiliger zorgen voor een preventieve werking waardoor potentiele kwaadwillende uw pand zullen vermijden.


Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor mobiele surveillance op maat?

Dienstverlening van Storm Security

Mobiele surveillance is sinds 2001 een specialiteit van Storm Security , voor een aantal grote klanten en winkelketens verzorgen wij al jaren de alarmopvolging binnen ons werkgebied. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een prettige nachtrust voor uzelf en uw personeel met de mobiele surveillance van Storm Security.

Storm Security logo
Storm Security

Direct contact opnemen

storm intro tekst

Storm Security

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden.

Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner op veiligheid.

Onze diensten Contact opnemen

 

Storm Security logo
Storm Security

Onze partners

Edge Logo website Storm

Edge Solutions

uw-zorgbegeleider

Uw zorgbegeleider

stormdogs

Personal protection dogs

Tekst kreet ketenpartner

Storm Security - uw ketenpartners

Storm Security logo
Storm Security

Copyright © 1990 - 2022 Storm Security | Alle rechten voorbehouden | Privacyrichtlijnen | Cookieverklaring

merken
Storm Security logo
Storm Security