Object beveiliging

Objectbeveiliging

E is een dunne scheidlijn tussen veiligheidsbeleving en gastvrijheid. U wilt uw pand veilig maken tegen gevaren van buitenaf, en ook van binnenuit, maar u zit er niet op te wachten dat uw klanten het gevoel krijgen bij een gevangenis op bezoek te zijn. Dit kan door objectbeveiligers in te zetten die fungeren als gastheer- vrouw maar toch doortastend genoeg zijn om gevaar tegen te gaan. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van vakkundige objectbeveiligers.

Voordelen van vakkundige objectbeveiliging

Objectbeveiligers zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes. Niet alleen hebben organisaties te maken met het risico op inbraak en diefstal in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. Een professionele partner zoals Storm Security zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  1. Het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer  middels o.a. visitatie procedures;
  2. Eventueel gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken;
  3. Afhankelijk van uw behoefte kunnen ook controle, openings-, brand- en sluitrondes uitgevoerd worden.


Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor objectbeveiliging op maat?

Objectbeveiliging van Storm Security

Objectbeveiliging is een van de pijlers binnen Storm Security , voor een aantal grote klanten verzorgen wij al jaren de objectbeveiligers. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de object beveiligers van Storm Security.

Storm Security logo
Storm Security

Direct contact opnemen

storm intro tekst

Storm Security

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden.

Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner op veiligheid.

Onze diensten Contact opnemen

 

Storm Security logo
Storm Security

Onze partners

Edge Logo website Storm

Edge Solutions

uw-zorgbegeleider

Uw zorgbegeleider

stormdogs

Personal protection dogs

Tekst kreet ketenpartner

Storm Security - uw ketenpartners

Storm Security logo
Storm Security

Copyright © 1990 - 2022 Storm Security | Alle rechten voorbehouden | Privacyrichtlijnen | Cookieverklaring

merken
Storm Security logo
Storm Security