Trainingen

Trainingen

De veiligheidsbranche is continue onderheving aan veranderingen. Sociaal, maatschappelijk maar ook technisch en emotioneel. Voorheen lag de nadruk op het leveren van een grote beveiliger die afwijkende situaties wel even fysiek zou oplossen. Die aanpak is nooit onderdeel geweest van onze bedrijfsfilosofie, in de verbinding gaan en rustig een situatie de-escaleren geeft een beter rendement. Ook het feit dat eventuele disproportionele inzetten, door omstanders gefilmd en online geplaatst, kan zorgen voor imgaoschade bij de opdrachtgever is in onze kernwaarde verankerd. Daarom zijn wij ook de preferred suplier van een aantal grote oranisaties die afhankelijk zijn van een positief imago. Omdat Storm Security nog steeds forse groei doorgaat moeten alle medewerkers, oud en jong gedienden, periodiek getraind worden. Bij indienst treding krijgen zij de algemene trainingen. Bij functiewijzigingen ontvangen zij specifieke trainingen en daarnaast doorlopen zij nog de herhalingstrainingen. Dit is dermate intensief dat Storm Security gebruik maakt van een vaste Register Docent Gevaarsbeheersing die alle trainingen verzorgd en actueel houdt. Met de inzet van Storm Security bent u verzekerd van getrainde medewerkers.

Voordelen van getraind personeel

Doordat onze medewerkers getraind worden zulen zij uniform optreden. Er zitten minimale verschillen in de functioneringsniveaus tussen de verschillende medewerkers. Waar worden onze medewerkers dan daadwerkelijk op getraind;

  • Object instructies en specifieke (fysieke) handelingen betreffende de te werk gestelde locaties/ opdrachtgevers;
  • Wetskennis;
  • Communicatie training;
  • Scenario trainingen;
  • Proportioneel en subsidiar optreden;
  • Professioneel fysieke weerbaarheid en opbrengtechnieken;
  • Omgaan met Dreigend en Destructief gedrag (GGz instellingen);

Storm beveiligers krijgen alle ondersteuning om hun werk goed en zo veilig mogelijk uit te voeren. Storm beveiligers zijn het kapitaal van de onderneming en daar zijn wij trots op.

Trainen personeel opdrachtgevers

Het is ook mogelijk om uw personeel door ons op te laten leiden. Op deze wijze voldoet u aan de richtlijnen van de inspectiediensten omtrent de veilige werkomgeving en sluiten alle protocollen naadloos op elkaar aan. Op deze wijze ontstaat er een cohesie tussen intern en extern personeel.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Storm Security voor dienstverlening op maat?

Kwaliteit van Storm Security

Profesionaliteit is een speerpunt binnen Storm Security, wij zijn ervan overtuigd dat deze mindset de toegevoegde waarde is die onze opdrachtgevers zoeken. Wij zijn ook een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de medewerkers van Storm Security.

Storm Security logo
Storm Security

Direct contact opnemen

storm intro tekst

Storm Security

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden.

Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner op veiligheid.

Onze diensten Contact opnemen

 

Storm Security logo
Storm Security

Onze partners

Edge Logo website Storm

Edge Solutions

uw-zorgbegeleider

Uw zorgbegeleider

stormdogs

Personal protection dogs

Tekst kreet ketenpartner

Storm Security - uw ketenpartners

Storm Security logo
Storm Security

Copyright © 1990 - 2022 Storm Security | Alle rechten voorbehouden | Privacyrichtlijnen | Cookieverklaring

merken
Storm Security logo
Storm Security