Werken bij Storm

Werken bij Storm

Voor onze opdrachtgevers is Storm Security regelmatig op zoek naar gemotiveerde ervaren collega’s die het leuk vinden om in de  beveiliging werkzaam te zijn. Voor onze opdrachtgevers zijn wij dan ook op zoek naar echte gastheren die een bijdrage willen leveren aan het totale (be)veiligheidsbeleid. Als beveiliger ben je belast met het preventief toezicht houden en repressief op te treden, je fungeert als aanspreekpunt voor de bezoekers en natuurlijk treed je als beveiliger kordaat en professioneel op wanneer er zich een onverwachte of bedreigende situatie voordoet. Als beveiliger ben jij dan ook het visitekaartje van ons bedrijf en die van de opdrachtgever!

Vacatures

Als je op de werken bij Storm knop gaat staan dan zie je automatisch welke vacatures wij nog open hebben staan. Kijk rustig rond of jouw profiel aansluit op onze vacatures. Mocht je als zorgbegeleider aan de slag willen dan kun je hier meer informatie vinden.

Open solliciatie

Als jij denkt dat jouw functie er niet tussen staat maar dat jij een enorme aanwinst zou kunnen zijn dan kun jij de onderstaande velden invullen. Plaats bij opmerkingen dan even jouw motivatie waarom jij denkt dat wij jou moeten uitnodigen.

 

Storm Security logo
Storm Security

Interesse?

Interesse?

Interesse in onze dienstverlening?

Direct contact opnemen

storm intro tekst

Storm Security

Beveiligen is mensenwerk, de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden.

Het doel om beveiligers in te zetten moet duidelijk zijn, alleen zo kan beveiliging een toegevoegde waarde zijn. Storm Security weet dit als geen ander, daarom zijn wij uw ketenpartner op veiligheid.

Onze diensten Contact opnemen

 

Storm Security logo
Storm Security

Onze partners

Edge Logo website Storm

Edge Solutions

uw-zorgbegeleider

Uw zorgbegeleider

stormdogs

Personal protection dogs

Tekst kreet ketenpartner

Storm Security - uw ketenpartners

Storm Security logo
Storm Security

Copyright © 1990 - 2022 Storm Security | Alle rechten voorbehouden | Privacyrichtlijnen | Cookieverklaring

merken
Storm Security logo
Storm Security